Spice.lt

Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu

Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Kremui:
Ingredientai Blynams:
Ingredientai Krapų aliejus:
Gaminimo instrukcija:
  1. Blynelių gamyba: kiaušiniai išsukami, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Keptuvėje išlydomas sviestas ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius reikia atvėsinti.


    Kremo gamyba: žirneliai troškinami grietinėlėje 10 min. ant lėtos ugnies, po to dedamas sviestas ir viskas gerai sutrinama trintuve. Paruoštas kremas gardinamas druska.


    Krapų aliejais gamyba: verdančiu vandeniu nuplikomi krapai, užpilami aliejumi, actu, pagardinama pipirais ir druska, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.

    Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.