Spice.lt

Čeburėkai

Čeburėkai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.

  2. Iš nurodytų produktų užmaišoma tešlai išminkoma tešlą ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.

  3. Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.

  4. Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudžiami.

  5. Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.

  6. Keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.