Spice.lt

Čili sriuba su mėsa

Čili sriuba su mėsa

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką 2-3 minutes. Tuomet sudedame faršą ir nuolat maišant apie 10 minučių gerai apkepiname keptuvėje.

  2. Po to gana netirštą mėsos košę reikia sukrėsti į puodą su verdančiu vandeniu. Tiesa, jei norite tirštesnės sriubos, pilkite mažiau vandens ir atvirkščiai - daugiau vandens, kai norite skystesnės sriubytės.

  3. Į puodą sukrėskite konservuotas pupeles, smulkintą čili, įmaišykite pomidorų padažą ir dar maišant pavirti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.

  4. Prieskonių įmaišykite pagal skonį.

  5. Kai sriubą supilstysite į dubenėlius - apibarstykite tarkuotu sūriu :)