Spice.lt

Daržovių ir mėsos vėrinukai

Daržovių ir mėsos vėrinukai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome vištienos filė kubeliais.

  2. Pasimarinuojame vištieną: mėsos gabaliukus apibarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku, krapais ir apšlakstome citrinos sultimis. Galiausiai užpilame jogurtą ir išmaišome.

  3. Mėsa turėtų marinuotis apie 1-2 valandas (jei turit laiko, galima laikyti ir per naktį).

  4. Mėsą veriame pakaitomis su baklažanų (mažų), pomidorų ir svogūnų griežinėliais.

  5. Kad nesudegtų vėrinukus įsukau į foliją.

  6. Kepkite apie 45 minutes vidutinio karštumo (180 laipsnių) orkaitėje.