Spice.lt

Desertas „Kriaušė“

Desertas „Kriaušė“

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Papuošimui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite per pusę. Iš kiekvienos puselės išpjaukite sėklalizdžius.

  2. Sviestą ištirpinkite, nuolat maišant ant silpnos ugnies arba garų vonelėje.
    Įmaišykite cukrų, kad neliktų cukraus granulių.

  3. Į sviesto masę įmaišykite migdolų aliejų.

  4. Kriaušių puseles užpilkite sviesto mišiniu ir šokoladu. Pabarstykite cukraus pudra.Papuošimui tinka mėtos lapeliai. Skanaus!