Spice.lt

Drebučiai "Margučiai"

Drebučiai  "Margučiai"

Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tiek, kiek vienetų norime padaryti. Virtos mėsos arba kumpio, žirnelių, marinuotų agurkų, konservuotų kukurūzų ar kitų daržovių,1 šaukštas želatinos

  2. Želatiną užpilame 0,5 stiklinės vandens ir paliekame, kad išbrinktų. Kiaušinių viršūnėles atsargiai pradaužiame, išpilame kiaušinius ( juos galima naudoti kepiniams ).Į išplautus kiaušinio kevalus sluoksniais dedame kubeliais pjaustytą mėsą, agurkus, kukurūzus, žirnelius. Marinuotų agurkų sūrimą supilame į puodą, sudedame išbrinkusią želatiną ir kaitiname maišydami, kol želatina ištirps. Meužviriname, praaušusį skystį supilame į kevalus ir pastatome šaltai, kad sustingtų. Prieš patiekdami nulupame kevalą, kaip valgydami kiaušinius.Skanaus, galima gaminti ir vegetariškus be mėsos.