Troškintuvą pašlakstykite aliejumi ir sudėkite ėrienos gabaliukus. Šiek tiek apkepkite abi gabaliukų puses. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.
Į troškintuvą supilkite geros kokybės alų, sojos padažą, medų, sudėkite sezamo sėklas. Pavirkite ir pamaišykite.
Suberkite rozmariną, paprikos ir jelapeno miltelius. Išmaišykite.
Sudėkite ėrienos gabaliukus atgal į troškintuvą. Ant viršaus užpilkite vandenį.
Uždenkite troškintuvą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 160 laipsnių celcijaus. Troškinkite 1 h 30 min.
Iš troškintuvo išimkite mėsą, o jį su visu skysčiu padėkite ant viryklės. Užvirinkite ir nugriebkite riebalus - virimo metu jie bus sustumti į centrą. Leiskite pusei skysčio nusigaruoti. Tai užtruks apie 10 minučių.
Tada sudėkite ėrieną atgal ir pavartydami patroškinkite kelias minutes.
Tiekdami sudėkite į indą, užpilkite padažu ir pabarstykite svogūnų laiškais bei sezamu.