Spice.lt

Farširuota lydeka

Farširuota lydeka

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėjame žuvį.

  2. Į kiaulienos faršą įmaišome vandenyje pamirkytą batoną, įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius.

  3. Susmulkiname svogūną ir pakepinę ant sviesto supilame į faršą. Viską gerai išminkome.

  4. Paruoštą mėsą sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame, kad neiškristų. Prifarširuotą žuvį dedame į skardą (į skardą reikia įpilti bent pora stiklinių vandens, kad nesviltų) ir kepame 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

  5. Žuvį patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis. Papuošimui ribų nėra. :)