Spice.lt

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 12
Ingredientai Pabarstymui:
Ingredientai Troškintam ešeriui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ešerius.

  2. Pakepkite svieste supjaustytus svogūnus ir morkas. Pirma į puodą sudėkite morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį. Sudėkite prieskonius ir virkite 30 minučių.

  3. Sudėkite į puodą morkas su svogūnais, ant jų žuvį, užpilkite grietinėlės ir vandens, kad apsemtų žuvį.

  4. Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.