Spice.lt

Įdarytas jautienos kepsnys

Įdarytas jautienos kepsnys

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo mėsos nuimti riebalus ir giliai išilgai įpjovus, išpjauti didelę ertmę. Išpjautą mėsą, 2 plonas lašinukų atraižėles, agurkus ir virtus kiaušinius sumalti, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti susmulkintus svogūnus ir įmušti kiaušinį, išminkyti. Ertmę mėsoje ištepti garstyčiomis.

  2. Į ją sudėti įdarą ir pridengti likusiais lašinukais. Plyšį susiūti. Mėsą apkepti karštuose riebaluose, dėti į troškintuvą, pabarstyti prieskoniais ir įpylus truputį vandens, troškinti. Jai suminkštėjus, nuimti dangtį ir apkeptinti iki rausvumo. Ataušusį kepsnį supjaustyti riekelėmis.