Spice.lt

Įdarytas maltos jautienos kepsnys

Įdarytas maltos jautienos kepsnys

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma. Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai. Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, apvyniojamas šoninės ar lašinių juostelėmis, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min. Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.