Spice.lt

Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
    Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  2. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 20 - 30 min.

  3. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.