Spice.lt

Jautienos kepsnys su grybų padažu

Jautienos kepsnys su grybų padažu

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykit grybus, petražoles, baziliką ir česnaką.

  2. Iškepkite jautienos kepsnį, pabarstytą druska ir pipirais pagal skonį.

  3. Iškeptą mėsą įdėkite į šiltą orkaitę, kad neatvėstų ir ruoškite padažą.

  4. Apkepkite grybus kartu su prieš tai supjaustytais prieskoniais. Aromatas bus tikrai puikus. Pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų.

  5. Supilkite vyną ir kepkite tol, kol jis nugaruos.

  6. Iš orkaitės išimkite šiltą jautieną, užpilkite ant jos padažą ir tiekite ant stalo.