Spice.lt

Kalakutienos drebučiai

Kalakutienos drebučiai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplautus mėsos produktus, įdėti lauro lapelį, 3-4 kvepiančiuosius pipirus, pasūdyti ir virti tol, kol mėsa suminkštės.

  2. Prieš pabaigą įdėti česnako skilteles. Mėsą išimti, nuimti nuo kaulų, susmulkinti. Sultinį perkošti.

  3. Daržoves susmulkinti (truputį morkos galima palikti papuošimui), sumaišyti su mėsa. Želatiną pamerkti šaltame virintame vandeny.

  4. Kai išbrinks, supilti į šiltą sultinį, ištirpinti, paragavus paskaninti druska, pipirais, pilti ant mėsos, išmaišyti. Į 4 salotinių dugną dėti po petražolės lapelį, paskirstyti mėsos – daržovių mišinį ir statyti į šaldytuvą bent šešioms valandoms. Prieš patiekiant išversti į nedideles lėkšteles ir papuošti.