Spice.lt

Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu

Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti mažais gabalėliais, pridėti druskos ir leisti pastovėti 15 minučių.

  2. Žuvį apvolioti miltuose ir šiek tiek pakepinti keptuvėje. Pridėti pjaustytus pusžiedžiais svogūnus, tada suberti tarkuotas morkas ir keletą minučių troškinti.

  3. Keptuvės turinį perkelkite į kepimo skardą ir pašauti į įkaitusią iki 150 °C temperatūros orkaitę. Ant viršaus sudėti smulkintus pomidorus (be odelės) sumaišytus su pomidorų pasta ir dar kepti apie 30 minučių.

    Skanaus.