Spice.lt

Kiaulienos šašlykai

Kiaulienos šašlykai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 5
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą, geriausia kiaulienos išpjovą (galima naudoti iš vištieną, jautieną) supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į indą. Išspauskite citrinos sultis ant mėsos. Įdėkite druskos, griežinėliais pjaustytą svogūną. Pabarstykite pipirų ir prieskonių pagal fantaziją.

  2. Mėsą išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą. Kepti jau galima po valandos, tačiau taip galima laikyti ir dvi paras.

  3. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš laužo žarijų. Valgykite su pomidorų padažu, juoda duona. Jei mėgstate garnyrui galite pasidaryti virtų ryžių.

  4. Taip pat skanu garnyrui svogūnų salotos: pjaustytas svogūnas, šiek tiek vyno acto ar paprasto skiesto acto, juodųjų pipirų