Spice.lt

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių.

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių.

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5 - 10 minučių iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.

  2. Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
    Kiaušinius išvirti (virti ~8 minutes). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.

  3. Šoninę supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 minutes.

  4. Kiaušinius sumaišyti su šonine, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.

  5. Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.