Spice.lt

Koldūnai iš kukurūzų miltų

Koldūnai iš kukurūzų miltų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Žalias kiniškas salotas smulkiai supjaustykite, užmerkite šaltame vandenyje, kad pašalintumėte kartumą. Po to pakepinkite aliejuje, užpilkite sojų padažu, suberkite česnakus, pipirus, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstykite druska.

  2. Iš kukurūzų miltų ir virinto vandens suminkykite tešlą. Tešla turi būti kieta, tada virdami koldūnai nesutrūkinės. Tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio lakštą, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą, ant viršaus uždėkite kitą tešlos keturkampį, užspaudykite kraštus.

  3. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 min. po užvirimo. Koldūnus pagardinkite sviestu ir užpilkite sojų padažu.