Spice.lt

Lašiša su grietinėlės padažu

Lašiša su grietinėlės padažu

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Papuošimui:
Ingredientai Garnyrui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame ryžius.

  2. Lašišos filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Įtriname druska ir pipirais. Apšlakstome 2 valgomaisiais šaukštais citrinos sulčių.

  3. Lašišos gabalėlius palaikome apie 20 - 30 minučių ir kepame orkaitėje, keptuvėje arba išverdame.

  4. Į indą supilame grietinėlę, vandenį, įberiame druskos, pipirų, supjaustytus svogūnų laiškus ir kelias minutes nuolat maišydami kaitiname ant ugnies apie 3-5 minutes.

  5. Iškeptus lašišos gabalėlius sudedame į lėkštę ant salotų lapų, galima apšlakstyti likusiomis citrinų sultimis, įdedame ryžių ir užpilame grietinėlės padažu. Skanaus:)