Spice.lt

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti garstyčias, medų ir citrinos sultis, pakaitinti iki kol gausis vientisa masė.

  2. Lašišą įtriname druska, pipirais ir žuvies prieskoniais iš abiejų pusių.

  3. Lašišą apipilti atvėsusiu marinatu ir palaikyti keletą valandų.

  4. Lašišą dėti ant folijos į skardą, šalia daržoves ir foliją užlankstyti taip, kad liktų tarpas višuje.

  5. Kepti 190 C orkaitėje 20 min.

  6. Tuo tarpu į medaus ir garstyčių marinatą įpilti apelsinų sultis, vyną ir virinti ant silpnos ugnies.

  7. Iškepusią lašišą patiekiame su daržovėmis ir užpilame padažu.