Spice.lt

Lašišos suktinukai

Lašišos suktinukai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Apvoliojimui:
Ingredientai Lašišai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam.

  2. Kiekviena pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad is 1 pusės gautūsi 4 riekelės.

  3. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį.

  4. Kiekvieną gabaliuka lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę).

  5. Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėm kijevo kotletą.

  6. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose (arba miltuose), tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose.

  7. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus
    P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.