Spice.lt

Makaronai "Tagliatelle Siciliana"

Makaronai "Tagliatelle Siciliana"

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite miltus, kiaušinį, druską ir aliejų. Gerai iškočiokite didelį ploną blyną. Tada ji susukite ir plonai supjaustykite. Pastą virkite sūriame verdančiame vandenyje apie keturias minutes.

  2. Į įkaitintą puodą supilkite aliejų, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Tada sudėkite faršą ir prieskonius. Viską gerai apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius ingredientus, užpilkite sultiniu ir virkite apie 45 min.

  3. Keptuvėje ištirpdykite sviestą kartu su raudonuoju vynu. Sudėkite paruoštą padažą į keptuvę. Tuomet viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, todėl galite naudoti vandenį, kuriame virėte makaronus.

  4. Makaronus gražiai dedame į dubenį, užtarkuokite parmezano sūriu, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais.

  5. Improvizuokite – padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos, makaronus pjaustyti įdomesnėmis formomis.

  6. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt