Spice.lt

Maltos mėsos kepsnys

Maltos mėsos kepsnys

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su druska, pipirais ir krapais, įmušame kiaušinį ir beriame džiūvėsėlius. Viską gerai išminkome.

  2. Vištienos odelę (maždaug 20x20cm) taip pat įtriname druska ir pipirais.

  3. Ant folijos dedame vištienos odelę, ant jos paskirstome maltos mėsos sluoksnį, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį imant už folijos kraštų. Šiek tiek paspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu-pirmiausia galus, kad neišbėgtų skystis, paskui ir šonus.

  4. Dedame į kepimo indą ir kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

  5. Iškepusį suktinuką šiek tiek atvėsiname, leidžiame pastovėti ir tuomet atvyniojame foliją ir pjaustome. Skanaus :)