Spice.lt

Medaus, šokolado ir bananų pyragas

Medaus, šokolado ir bananų pyragas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Glajui:
Ingredientai Papuošimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Bananus sutrinti.

  2. Šokoladą ir sviestą ištirpinti.

  3. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išmaišyti su cukrumi, medumi ir romu. Baltymus išplakti su žiupsneliu druskos arba šlakeliu šalto vandens iki putų.

  4. Į kiaušinių trynius įmaišyti sviestą, šokoladą, bananus. Suberti miltus, kepimo miltelius. Ir galiausiai įmaišyti baltymus.

  5. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

  6. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.

  7. Pyrago viršų papuošiau smulkintais migdolais ir glajumi. Glajus: ištirpinau sviestą keptuvėje, subėriau kakavą, supyliau grietinėlę ir cukrų. Kaitinau, nuolat maišant, 3-4 min.