Spice.lt

Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušėm

Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušėm

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 20
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus.

  2. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius.

  3. Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu.

  4. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome pagražinimus iš tešlos, patepame kiaušinio plakiniu ir dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 40 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus