Spice.lt

Mini veršienos kepsniukai su abrikosais ir abrikosų padažu

Mini veršienos kepsniukai su abrikosais ir abrikosų padažu

Gaminimo instrukcija:
  1. versienos file;
    konservuotu abrikosu;
    prieskoniu-kvapniuju pipiru,sheri pipiru;citrininiu pipiru;lauzo kepsnio pipiru;sojos gribu skonio padazo;cesnako ar jo granuliu;baltuju pipiru.
    balto vyno (saldaus).

    Padazui:

    abrikosu sirupo;
    1 saukstas miltu;
    truputis alivuogiu aliejaus;
    truputi smulkintu abrikosu;
    pipiru;
    universaliu prieskoniu.

  2. Versiena supjaustome riekelemis,lengvai pamusame,suprieskoniuojame ir paliekame porai valandu.
    I pamustos mesytes gabaliuka,dedame abrikoso pusele ir sueme virsuje susmeigiame mediniu pagaliuku.
    Dedame i kepimo inda,ipilame apie 300 ml. vyno ir dedame i ikaitinta orkaite panasiai 1 valandai.

    Pasigaminame padaza:

    i ikaitinta alieju,pilame miltus,pakepiname,tada supilame apie 300 ml.abrikosu sirupo (kur buvo abrikosai),taip pat supilame skysti,kuris liko iskepus mesyte.Sudedame kelis smulkintus abrikosus ir viska gerai issukame.Pagardiname pipiriukais ir kitais megstamais prieskoniais.
    Patiekiame su padazu ir salotomis.