Spice.lt

Mišrainė "Rožės"

Mišrainė "Rožės"

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausiai iš miltų,vandens ir kiaušinio išsikepam 4 nesaldžius lietinius blynus

  2. Burokėlį sutarkuojam bulvine tarka. įberiam druskos. pipirų, įspaudžiam česnako, įdedam truputį majonezo

  3. Dalį gautos masės paliekam aptepimui,kita dalimi ištepam lietinius blynus ir suvyniojam juos į vamzdelius.galima truputį palaistyti susidariusiom tarkuojant burokėlių sultimis.Paliekam ,kol paruošim mišrainę..

  4. Vištieną, kiaušinius,grybus, svogūną , morkas, graikiškus riešutus susmulkinam nesumaišant.

  5. Grybus su svogūnu pakepinam aliejuje, atvėsinam..

  6. Sūrį sutarkuojam.

  7. Mišrainę į indą klojam tokia tvarka-
    1.smulkinta rūkyta vištiena,
    2.tarkuotos arba smulkintos morkos su trupučiu pipiriukų,
    3.smulkinti grybai pakepinti su svogūnais (aš dėjau maltus),
    4.smulkinti 2 virti kiaušiniai,
    5.tarkuotas sūris,
    6.kapoti graikiški riešutai.

  8. Viršų aptepam likusia tarkuotų burokėlių mase. Lietinių vamzdelius supjaustom 1,5 cm dydžio gabalėliais, viršūnėles truputį įpjaunam(prasiskleidžia lapeliai),tankiai sudedam ant mišrainės, pakaišom petražolių arba salotų lapeliais.

    Skanaus !