Spice.lt

Naminė šaltiena

Naminė šaltiena

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą.

  2. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas. Verdant paragauti, ar geras skonis.

  3. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu.

  4. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.