Spice.lt

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
    Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
    Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
    Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai