Spice.lt

Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata

Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsiną kuo švariau nulupti, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su cinamonu bei cukrumi.

  2. Riešutus bei uogas susmulkinti virtuviniu kombainu arba peiliu, sumaišyti su žiupsniu druskos.

  3. Nuo susmulkinto apelsino masės nupilti skysčio perteklių.

  4. Patiekiant į lėkštę berti riešutų bei uogų mišinį, ant viršaus dėti apelsinų džemą bei barstyti juodąja arbata. Skanaus!

  5. Išmokite žaliavalgiškų desertų gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482