Spice.lt

Obuolių pyragas su šokoladu

Obuolių pyragas su šokoladu

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 11
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir suplakite iki standžių putų. Trynius išsukite su cukrumi.

  2. Atsargiai įmaišykite baltymus ir po truputį suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi, sukrėskite tešlą ir išlyginkite jos paviršių. Obuolius nuplaukite, nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.

  4. Obuolių skilteles juostomis sudėkite ant tešlos. Pyragą kepkite 1700 C temperatūroje, kol jis gražiai paruduos.

  5. Atvėsusį pyragą supjaustykite kvadratiniais gabaliukais. Puodelyje ištirpinkite šokoladą su pienu, įmaišykite cinamoną ir papuoškite pyrago gabalėlius.