Spice.lt

Pica "Margarita"

Pica "Margarita"

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 1
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite nuluptus šviežius pomidorus (arba 440 g konservuotų nuluptų pomidorų).

  2. Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų.

  3. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės.

  4. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės.

  5. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu alyvuogių aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą.

  6. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi.

  7. Kepkite 20 minučių orkaitėje 220 laipsnių.