Spice.lt

Polse horn - Dešrelių rageliai

Polse horn - Dešrelių rageliai

Gaminimo instrukcija:
  1. 16 vienetų reikia:
    350 - 400 g. miltų
    35 g. šlapių mielių
    50 g. margarino
    1 stk "Dvaro" pieno
    po 1 arbatinį šaukstelį cukraus ir druskos
    1 kiaušinio trynys
    1 - 2 šaukštai pomidorų pastos
    8 hotdoginės dešrelės
    kiaušinio baltymo aptepti

  2. Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir supilt į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir iŠminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
    Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (aš dar dėjau į baltymą picos prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaitėje 15 min. valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis. Skanaus