Spice.lt

Pyrago vyniotinis su mėlynėmis

Pyrago vyniotinis su mėlynėmis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Biskvitui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su cukraus pudra iki putų.

  2. Išsijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais.

  3. Kiaušinių trynius sumaišyti su trečdaliu miltų. Kitą dalį miltų sumaišyti su baltumų mase. Galiausiai sumaišyti abi mases tarpusavyje. Patartina maišyti mediniu šaukštu.

  4. Tešlą supilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, plonu sluoksniu. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių, iki šviesiai rudos spalvos.

  5. Iškepusį biskvitą apvesti, uždėti šlapią skudurą ir nulupti popierių. Palikti visiškai atvėsti.

  6. Ruošiame įdarą. Ištirpinti želatiną su šiek tiek vandens.

  7. Grietinėlę išplakti ir sumaišyti su standikliu bei cukrumi. Taip pat supilti ištirpintą želatiną ir vanilinį cukrų.

  8. Gautą masė sumaišyti su uogomis ir dėti ant biskvito. Susukti ir dėti į šaldytuvą sustingt.