Spice.lt

Raguolių ir šokolado pudingas

Raguolių ir šokolado pudingas

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite 6 molinius indelius.

  2. Suplėšykite ragelius į 2-3 cm dydžio gabaliukus ir pusę jų išdėliokite į indelius.

  3. Susmulkinkite šokoladą mažais gabaliukais ir pabarstykite ant suplėšytų ragelių.

  4. Ant viršaus uždėkite likusius ragelių gabaliukus.

  5. Dubenyje išplakite kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų, pieną ir grietinėlę.

  6. Išpilstykite masę į indelius ant ragelių ir ant kiekvieno iš jų padėkite po mažą gabalėlį sviesto.

  7. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

  8. Tiekite karštą arba kambario temperatūros.

  9. Beje, šiam receptui tikrai nereikia idealaus tikslumo, o desertas labai skanus ir ypatingai paprastas! :)