Spice.lt

Sluoksniuotas desertas su maskarponės sūriu

Sluoksniuotas desertas su maskarponės sūriu

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Desertui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodelį sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą ir 4 šaukštus grietinėlės. Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Išplakite ir atvėsinkite, kad masė būtų šilta.

  2. Suplakite maskarponės sūrį, amaretą, cukrų ir likusius 2 šaukštus plaktos grietinėlės. Plakite iki tol, kol pradės tirštėti.

  3. Paruoškite stiklines ar vyno taures, į kurias dėsite desertą. Į kiekvieną iš jų įdėkite po riekelę bandelės (geriausiai tinka saldi, minkšta bandelė - pynutė).

  4. Ant viršaus sluoksniuojame banano gabalėlius, maskarponės masę, šokoladinę masę ir migdolus. Dar kartelį pakartojame ir tiekiame!