Spice.lt

Sūrio drebučiai

Sūrio drebučiai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių.

  2. Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas šaltame piene ištirpintas krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonezo, garstyčių, įberiama raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių.


    Išmaišyti drebučiai pilami į puodelius, sluoksniuojant su kiaušinių griežinėliais. Sustingę drebučiai išverčiami į lėkštę ir paduodami su sumuštiniais.