Spice.lt

Šventinis vyniotinis

Šventinis vyniotinis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate.
    Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles.

  2. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves.
    Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje.

  3. Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta.
    Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.