Spice.lt

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 5
Ingredientai Padažui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

  2. Po to svogūnus nusausiname ir pakepiname ant sviesto ar aliejaus 1-2 min.

  3. Į keptuvę su svogūnus sudedame pomidorų tyrelę. Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir pomidorų minkštimą sutrinti su trintuvu – štai ir pomidorų tyrelė.

  4. Įberiame prieskonių (pagal skonį), smulkiai supjaustytas česnako skilteles.

  5. Nuolat pamaišant kaitiname 3 min.

  6. Paprastas, bet skanus padažas, šaltas, man net skanesnis. :)