Spice.lt

Svogūnų pyragas (Onion cake)

Svogūnų pyragas (Onion cake)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pienas pašildomas. Miltai persijojami.

  2. Mielės ištrinamos kartu su cukrumi ir puse pieno. Miltai sumaišomi su mielėmis. Paliekama 20 minučių pastovėti.

  3. Sudedami likusieji tešlos ingredientai ir gerai suminkoma tešla. Nepatingėkite ir paminkykite ilgėliau. Palikite pastovėti 20 minučių.

  4. Tada tešlą iškočiokite ir įtieskite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kraštus palikite statesnius.

  5. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite iki kol suminkštės. Dėkite ant tešlos.

  6. Varškę sutrinkite ir tai pat dėkite ant tešlos. Taip pat pridėkite rūkyto kumpio gabaliukų. Apibarstykite džiūvėsiais.

  7. Sumaišykite visus padažo ingredientus ir užpilkite ant pyrago viršaus.

  8. Pyragą kepkite 45 minutes įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių pagal Celsijų.