Spice.lt

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėtvištieną (susidariusias putas nugrėbkite). Tuo tarpu nulupkite bulves, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į tą patį puodą. Virkite, kol vištiena suminkštės.

  2. Svogūną supjaustykite ir sudėkite apkepti į keptuvę su tirpintu sviestu. Tada sudėkite stambiai pjaustytus pievagrybius ir kepkite, kol išgaruos susidaręs vanduo (10 minučių).

  3. Iš puodo išimkite vištieną, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal į puodą. Sudėkite kepintus svogūnus su grybais, sudėkite grietinėlės sūrį, pagardinkite druska, pipirais, žalumynais, išmaišykite. Patiekite su česnakinėmis skrudintos duonos riekėmis.

    Skanaus.