Spice.lt

Tradicinis avienos šašlykas

Tradicinis avienos šašlykas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiais gabaliukais supjaustome mėsą, dedame į dubenį ir apibarstome druska, pipirais.

  2. Dedame stambiai supjaustytus svogūnų žiedus, pilame actą arba citrinos sultis ir maišome.

  3. Indą uždengti ir padėti 2-3 valandom marinuotis.

  4. Išsimarinavus mėsai ją veriame ant iešmų, pakaitomis veriame ir svogūnų žiedus.

  5. Kepti ant karštų žarijų be ugnies apie 20 minučių vartant, kol mėsa tolygiai apkeps.

  6. Patiekti su svogūnais ir svogūnų laiškais, pomidoru padažu. Galima papuošti griežinėliu citrinos.