Spice.lt

Tradicinis jautienos steikas

Tradicinis jautienos  steikas

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu nusausinkite jautienos nugarinę. Supjaustykite apie 3 cm storio gabalais.

  2. Keptuvėje ant didelės liepsnos išlyditi sviestą.

  3. Apibarstyti kepsnių viršų pipirais.

  4. Apverskite mėsą ir gausiai pabarstyti pipirais.
    Jeigu norite švelniai kepto kepsnio, kiekvieną pusę kepti po 3 minutes. Jeigu norite, jog kepsnys iš vidaus būtų švelniai rožinės spalvos kepkite 4 minutes. Rudas ir apskrudęs kepsnys bus kepant 5 minutes. Druską barstyti prieš patiekiant.

  5. Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.