Tešlai:
1,5 stiklinės aukščiausios rūšies miltų
1 stiklinės grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
4 vnt. kiaušinių
2 šaukštų sviesto (tešlai)
1 šaukšto sviesto (kepimui)
Kremui:
1,5 stiklinės grietinėlės
3 šaukštų cukraus pudros
2 lašų vanilinės esencijos
Sviestą gerai išsukite, sudėkite ištrintus kiaušinio trynius, dar pasukite, supilkite miltus, grietinėlę, išplaktus baltymus, viską lengvai išmaišykite. Indą su tešla įstatykite į šaltą vandenį.
Vaflių formą įkaitinkite iš abiejų pusių, patepkite sviestu, užpilkite 2 šaukštus paruoštos tešlos ir kepkite. Iškeptą dar karštą vaflį susukite į tūtelę.
Kremo gamyba:
Plakikliu išplakite grietinėlę iki standžių putų, suberkite miltinį cukrų, įlašinkite esencijos ir išmaišykite. Paruoštą kremą dėkite į vaflinę tūtelę ir apibarstykite smulkintu šokoladu.