Spice.lt

Vištienos vėrinukai su padažu

Vištienos vėrinukai su padažu

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti kubeliais, įtrinti prieskoniais ir palikti 15-20 min.

  2. Tada suverti ant nedidelių medinių iešmelių. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę, sudėti vėrinukus ir gerai prispausti. Pakepti vieną pusę 4-5 min., kitą – 2-3 min., uždengti ir dar 5 min. kepti ant mažiausios kaitros. Perkelti nuo kaitvietės ant kito puodo ir palikti dar 8-10 min.


  3. Padažas: gerai sumalti žemės riešutus, įpilti vandens, aliejaus, pomidorų padažo, druskos, pipirų, išspausti citrinos sulčių, įdėti susmulkintą česnako skiltelę. Viską gerai išmaišyti ir tiekti su vištiena.