Spice.lt

Vištienos - voveraičių troškinys

Vištienos - voveraičių troškinys

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną susmulkinti, pabarstyti prieskoniais (Santa Maria ,,Chicken & Steak'' malūnėlis) ir apkepinti svieste, kartu su svogūnais. Suberti gybus, išmaišyti ir dar kiek pakepinti.

  2. Susmulkintą kubeliais cukiniją, bei susmulkintus saliero stiebus irgi kartu apkepinti svieste. Vištienos masę sumaišyti su cukinijos mase, dar įberti baltųjų pipirų, maltų lauro lapų, rozmarinų, mairūno, bei suversti į stiklinį kepimo indą.

  3. Bulves aptrinti šaukšteliu druskos, kiekvienai padaryti po 6 - 7 įpjovas ir sudėti ant masės viršaus.

  4. Vištienos, ar gybų sultinį ištirpinti stiklinėje karšto vandens, sumaišyti su grietinėle ir supilti į indą.

  5. Ant viršaus užbarstyti smulkintais krapais. Kepti orkaitėje apie valandą uždengtame inde. Išjungus dujinę, galima dar palaikyti, tuomet apskrunda bulvės. Skanaus!