Spice.lt

Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis

Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, berti druskos ir pipirų,sudėti krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.

  2. Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį, sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį ,atsargiai keliant, suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.