Spice.lt

Žuvies guliašas

Žuvies guliašas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Garnyrui:
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome žuvies filė stambesniais kubeliais. Žuvis gali būti bet kokia, pagal kiekvieno pasirinkimą.

  2. Ištirpiname sviestą keptuvėje. Pakepiname susmulkintą svogūną. Supilame vandenį.

  3. Suberiame žuvies gabalėlius, pabarstome druska, pipirais. Troškiname apie 15-20 minučių. Jei vandens per mažai galima pilti truputį daugiau.

  4. Kai vandens lieka labai mažai, supilame grietinėlę ir pomidorų padažą. Gerai išmaišome ir pakaitiname dar apie 10 minučių.

  5. Suberiame žalumynus, viską gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.

  6. Gautą žuvies guliašą patiekiame kartu su išvirtais ryžiais. Skanaus :)