Spice.lt

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams.

  2. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus.

  3. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą.