Spice.lt

Žydintis maskarponės tortas su persikais ir mangais

Žydintis maskarponės tortas su persikais ir mangais

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Ingredientai Papuošimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltus sausainius sumaišyti su garuose tirpintu sviestu, sumaišytu su sutirštintu pienu. Gera žinia - dabar galima nusipirkti po labai nedaug to pieno. Tortinę ištepti sviestu, suformuoti sausaininę formą ir kepti apie 10 min.
    Atvėsinti formą, nenuimant tortinės kraštų.

  2. Ruošiamas baltas kremas. Maskarponę išmaišyti su grietine ir cukriukais, įpilti citrinos. Paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną (4 šaukštus) patogiau pirma supilti į persikų kompotą (100 g) o po to supilti į baltą kremą ir gerai išmaišyti.
    Suversti į torto formą.

  3. Ruošiamas geltonas kremas. Maišikliu suplakti konservuotų mangų visą turinį. Įpilti persikų sulčių (60 g) bei supilti paruošą želatiną (2 šaukštus).
    Šaukštu kiek praskirti baltą masę ir pilti mangų tyrę. Bet galima baltą ir geltoną tyres sumaišyti ir supilti kartu - bus vientisa gelsva masė.
    Palaukti, kol sustings.

  4. Iš persikų gaminti gėles ir puošti.
    Užpilti kivių žele.

  5. Ant vaškinio popieriaus juostos ištirpintu šokoladu piešti tvorą, Kelias minutes palaukti, kol sustings. Po to šokoladinė puse tą popierių prilipinti prie torto. Palaikyti valandą šaldytuve ir tą popierių nulupti.
    Tikrai lengva ir paprasta pasigaminti šį žydintį tortą - sušalusią balą, aptvertą tvora:)